By   19 september, 2012

I SVT Östnytt den 19/9 berättar Linköpingspolitikern och idioten Muharrem Demirok om sina visioner om att Hamngatan ska bli bilfri. I ett inledningsskede ska en fil i vardera riktning vara bussfil, men målet är att hela gatan ska bli bilfri. Muharrem Demirok verkar tro att stadens utveckling gynnas av minskad bilism. Jag tror snarare att detta gör innerstaden mindre attraktiv för kunder och butiksägare då mer handel kommer flytta ut till det bilvänliga Tornby. Denna häxjakt på bilister kommer sorgligt nog fortsätta så länge Muharrem Demirok får sitta kvar i stadshuset. Det bästa man som kommuninvånare kan göra är att rösta bort denna tomte från kommunledningen, samt att köra i bussfilen och ta boten om man skulle bli tagen av polisen. Det ska bli väldigt intressant att beskåde trafikkaoset när antalet filer för bilar halveras.

5 Comments on “Idiotiskt: Muharrem Demirok vill stänga Hamngatan

 1. Gösta Bondesson

  Vilken röra det kommer att bli i Tannefors, på S:t Larsatan och på Snickaregatan!

  1. Linköpingstrafiken Post author

   Vilket säkert kommer leda till att även de gatorna stängs för privatbilism. Sen blomstrar cykelvägsfascismen 🙂

 2. Dan

  Jag stötte på många psykfall när jag bodde i Linköping och var positiv till de extremt få nybyggen som ändå gjordes i staden, men ni tar ju ändå priset. Antar att ni helst skulle vilja bo i villa på en parkeringsplats i Tornby.

  ”Cykelvägsfascismen”. Herregud.

 3. Taxiförare

  Jag önskar av hela mitt hjärta att klantskallen och kummonalråd Demirok och fritaxi hateren försvinner från samhällsbyggnadsnämnden, så att dt åter bli liv i linköpings centrum.

 4. Åke Svensson

  Hur kommer jag som bilist till Klostergatan, när jag kommer Drottninggatan
  och inte kommer vidare i hörnet Djurgårdsgatan? S:t Larsgatan är ju
  fortfarande avstängd Jag är beroende av parkeringsplatsen hörnet
  Drottninggatan – Klostergatan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *